Finansiering

Kontobetingelser
Handlekonto er en kontokreditt med tilhørende MasterCard. Kortet fungerer som et vanlig kredittkort, og kan brukes i alle butikker og minibanker verden over.

Kortet kan også benyttes ved netthandel og gjentatte kjøp i denne butikken med betalingsutsettelse. Du kan også overføre penger til din brukskonto via vår nettbank og sms-bank.

Dersom det ikke er valgt betalingsutsettelse på et kjøp med Handlekonto er minste månedlige betaling 3,5 % av det du skylder, begrenset nedad til kr 199. Vi minner om at lang betalingstid med lave månedsbeløp kan gi høye kredittkostnader.

Betingelser ved månedlig betaling etter betalingsfri periode:

  • Kontokreditt inntil kr 75 000
  • Nominell rente 21 %
  • Periodegebyr kr 45 (kr 0 ved saldo under kr 1 000)

Eff. rente 29,7 %, kr 20.000 o/12 mnd, totalt kr 22.962.

Har du spørsmål?
Ring Santander Consumer Bank på telefon 51 83 60 63
mandag – fredag 8-10 og lørdag 9-18.
Spør gjerne betjeningen i butikken!

Fordeler med Handlekonto
Med Handlekonto har du muligheten til å kjøpe det du har lyst på i dag og betale senere. Vi gir deg mulighet til å utsette betalingen eller å dele opp betalingen med faste månedsbeløp.

  • Få varen i dag, betal senere
  • Slå til på gode tilbud når det passer deg
  • Kjøp det du virkelig har lyst på
  • Spre kostnaden og få flyt på økonomien

Hvordan søke om Handlekonto?
Ta kontakt med betjeningen og spør om hjelp til å opprette Handlekonto. De vil opprette en søknad for deg basert på dine opplysninger og sende den elektronisk til Santander Consumer Bank.

Du vil få svar på din søknad om konto mens du venter.
Santander Consumer Bank vil foreta en kredittvurdering av deg. Ved en godkjent søknad om Handlekonto, kan du ta med deg varen hjem i dag og betale senere.

Handlekonto har ingen årsgebyr. For å søke må du være fylt 18 år, ha fast inntekt og ikke ha betalingsanmerkninger.

Betalingsutsettelse
Med Handlekonto har du muligheten til å kjøpe det du har lyst på i dag og betale senere. Den første måneden betaler du kun et utsettelsesgebyr. Etter den betalingsfrie perioden velger du å betale inn hele beløpet, eller å betale ned i månedlige rater.

Eksempel “4 måneders betalingsutsettelse, kr 275,-”
betalingsutsettelse-2015Delbetaling
Ønsker du månedlig faktura med mulighet for delbetaling? Gjennom delbetaling får du mulighet til å betale beløpet som passer deg hver måned. En måned betaler du kanskje litt mer, en annen måned litt mindre. Du kan også bestemme et fast månedsbeløp, f.eks. kr 500, som du betaler hver måned.

Eksempel “Delbetaling med fast månedsbeløp”
delbetaling-2015